Welkom bij Veldhuizen Special Products

Veldhuizen Special Product is sinds 1981 bezig met het bouwen en ontwikkelen van High Performance motor onderdelen, turbo sets en methanol injectie systemen en Billet krukassen. Wij hebben een kompleet ingerichte machineshop ter beschikking.

Enkele van de toppers die VSP in de loop der jaren heeft gebouwd, zijn de beide Bits'n Pieces super stock tractoren die al meer dan 30 jaar toonaangevend zijn in de Europese super stock klasse !


Een van de laatste tractoren uit de VSP shop, is de Bits'n Pieces modified tractor met twee VSP John Deere motoren, goed voor 8000 pk en 10000 nm koppel bij 6300 tpm, een tractor die na een jaar ontwikkelen, al heel veel indruk maakt. Ook u kunt gebruik maken van deze kennisbank en er uw voordeel mee doen bij het aankopen van uw pulling tractor onderdelen, voor welke klasse dan ook. Heel veel shop-plezier gewenst en mogelijk tot ziens in Loosdrec

Interessant feit is dat  99.9 % van de onderdelen in deze webhop op voorraad zijn en kunnen dez elfde dag verstuurd worden. Wij  hebben snelservicemet oa UPS etc

Wij zijn verder te vinden op FACEBOOK onder willem veldhuizen. of op youtube onder Bits n Pieces en Veldhuizen special product.


Algemene voorwaarden VSP shopping.
Bij het bestellen van uw eerste product, wordt u gevraagd uw klantgegevens, e-mail adres en een wachtwoord te registreren. Voor elke volgende bestelling hoeft u slechts in te loggen via bovenstaande 'Login' button.

NIEUW IN DE VSP WEBSHOP:

  • Leakdown tester analog
  • Leakdown tester digital
  • Hose end 3 an
  • Starter motor with reduction for oa JD